13.nädal: Teistmoodi IT
Vali üks enda jaoks kõige uudsem tugilahendus ja kirjelda seda ajaveebiartiklis.

Be My Eyes rakendus.

Omades isegi lühikest meditsiinikarjääri, mõistan, kui keeruline on puuetega inimestel elada, rääkimata tööpiirangutest (kui teil üldse veab ja leiate hea koha). Proovige näiteks rolleriga jõuda A elamurajoonis B rajooni ja saate aru, et see on võimatu näiteks ratastoolis või pimedatele. Ja me elame 21. sajandil, kustehnoloogia võimaldab võimatu ja elanikkonna teadlikkuse on suurem kui kunagi varem. Õnneks on kogu maailmas inimesi, kes tahavad muuta maailma paremaks ja aidata teistele. 2012. aastal Taanis sai Hans Jørgen Wiberg idee, kuidas aidata pimedaid inimesi. Vaegnagijana, mõistis Hans, kui palju sõltuvad piiratud nägemisvõimega inimesed nende pereliikmetest ja sõpradest. Ja ta mõtles välja telefonirakendust, mis võimaldaks leida vabatahtlikke mõne igapäevase probleemi lahendamiseks. Näiteks valida sobivad riided, kontrollida toodete aegumiskuupäeva või leida soovitud marsruuti ja kõik see tänu mobiiltelefoni rakendusele ja kaamerale.

2012. aastal esitles Hans oma ideed Taani start-up üritusel ja leidis seal meeskonna, kes aitaks sellist rakendust luua. 2015. aastal lasid nad välja oma Be My Eyes rakenduse iOS-i jaoks ja esimese päevaga oli kasutajaid umbes 10 tuhat. 2017. aastal tuli välja Android versioon. Ja 2018. aastal lisati koostöös Microsoftiga vaegnägijatele ja pimedatele võimalust pöörduda tõhusa klienditoe saamiseks ettevõtte ametnike poolt.Praegu on rakenduses 3 721 000 vabatahtlikku ja 213 516 pimedat ja nägemispuudega kasutajat. Rakendus töötab enam kui 150 riigis 180 keeles.

Minu arvates on see suurepärane võimalus mitte ainult abi vajavatele inimestele, vaid ka kõigile teistele, kes soovivad aidata ja otsivad uusi sõpru / tuttavaid.

https://www.bemyeyes.com

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога